Pronađite dobavljača skladišta u Srbiji

Zdravo, moje ime je Maja i deo sam StoringCargo tima. Više o nama u nastavku, jer to nije toliko važno.

DDanašnja tema je skladištenje. Iznajmljivanje skladišnog prostora (unajmljivanje spoljnog izvođača) je veoma stresno i teško. Obično kompanije potroše više od 8 sati i pošalju najmanje 25 e-poruka. Da li ste znali? Proračuni su pokazali da se ne isplati zakupiti ceo magacin osim ako ne skladištite više od 500 paleta.

Da li ste za dublje ulaženje u skladištenje? Pogledajmo kako da na najoptimalniji način platite skladištenje, pregledajte neke skladišne lokacije u Srbiji i naučite kako da pronađete magacin u kojem ćete biti zadovoljni.

TRAŽITE IZNAJMLJIVANJE SKLADIŠTA?

Pošaljite zahtev za skladištenje i poslaću vam
BESPLATNU PONUDU:


  Dobavljači skladišta u Srbiji

  …ili pogledajte spisak magacina po regionima

  Skladištenje & Najčešća pitanja

  Koliko to košta?

  U StoringCargo-u naplaćujemo skladištenje „na paletu po danu“. To znači da svakodnevno proveravamo koliko robe imate na magacinu i koliko je rukovanja izvršeno. Ovo je najfleksibilniji način obračuna. Plaćate onoliko koliko imate svakog dana.. 

  Mogu li da verujem ovom magacinu?

  Skladištima možete u potpunosti verovati, jer ih je sve proverio StoringCargo tim. U slučaju bilo kakve situacije, kontaktirajte naš tim za podršku i mi ćemo vam pomoći, uključujući i povraćaj novca. Broj telefona za hitne slučajeve: (+386)40 505 569.

  Postoje li vremenska ili količinska ograničenja za skladištenje?

  Ne, apsolutno nema ograničenja. Možete čuvati 1 malu kutiju na jedan sat do preko 100 paleta godinu dana ili više. Nudimo iznajmljivanje skladišta na kraći i duži period.

  Koje usluge pruža skladište?

  Skladišta pružaju usluge istovara, skladištenja, utovara, rukovanja, prepakivanja, pakovanja i distribucije (transport i isporuka). Ako vam je potrebna određena usluga, kontaktirajte magacin preko funkcije „chat“.

  Kako se vrši plaćanje?

  Kada magacin potvrdi vašu rezervaciju i dovedete teret u njihovo magacin , počinje skladištenje. Fakturišemo 1. u mesecu za prethodni mesec. Dobićete račun na e-mail, koji morate platiti u roku od 7 dana putem bankovnog transfera.

  Šta je StoringCargo?

  StoringCargo je platforma koja povezuje one koji traže magacin i vlasnike skladišta na jednom mestu. Koncept je zasnovan na „ekonomiji deljenja“ ili poznatije kao „Airbnb“.

  Više o nama možete pročitati ovde.

  Klijenti kojima sam pomogla – 2022

  6 SAVETA pre nego što se odlučite za iznajmljivanje skladišta!

  1. Bezbednost & sigurnost: U velikoj većini magacin ne vode računa ni o osnovnoj bezbednosti magacina, a kamoli o teretu/vaši robi?. To se obično dešava zato što su dobavljači magacina „preopterećeni”. U StoringCargo-u proveravamo svako novo magacin koje se registruje da bismo videli da li obezbeđuju sigurnosnu opremu i da li imaju osiguranu opremo i magacinski prostor. Tokom samog procesa skladištenja, naš tim stalno prati odnos magacina prema kupcu, robi kupca i tačnost i brzinu prenosa informacija. Verujem da je obezbeđenje bezbednosti robe i tačnosti informacija nešto od najveće važnosti, zar ne?

  2. Cena: Cenovnik se obično sastoji od 4 stavke.

  a) prijem palete u magacinski prostor
  b) skladištenje po paleti dnevno
  c) predaju paleta naručiocu/kupcu
  d) delimična otprema (kada dolazite u magazin samo da preuzmete paket sa određene palete)
   

  primer cenovnik:
  prijem palete u magacinski prostor= 1,20 EUR / paleta
  skladištenje po paleti dnevno = 0.20 EUR / paleta / dan
  Predaja palete klijentu/kupcu = 1.20 EUR / paleta
  Delimična isporuka = 0.80 EUR / događaj

  Ovo vam daje maksimalnu fleksibilnost. Uverite se da nema skrivenih troškova?.

  3. Pristup magacinu: Često se uzima zdravo za gotovo da svi kamioni imaju pristup magacinu. Međutim, to nije uvek moguće. Greška u ovom trenutku može vam doneti mnogo problema i skuplji transport/isporuku ?. Pre nego što se odlučite za magacin , proverite kako je uređen prilaz – da li mu može pristupiti skidni utovarivač?

  4. Oprema za magacinski prostor: Većina magacina ima samo ručni paletni viličar i viljuškar od 1,5T. Dakle, ako vam je potrebna posebna oprema za rukovanje, uverite se da magacin koje odaberete ima odgovarajuću opremu?.

  5. Komunikacija: Odvojite vreme da objasnite magacinu šta vam je potrebno. Većina magacina može da ispuni sve zahteve, samo ih treba jasno objasniti?. Tačnost informacija će omogućiti magacinu da se pripremi u skladu sa tim. Ako magacin nema potpune informacije, to vas može dodatno koštati kasnije. Najčešće se zaboravlja da se napomene da to nisu standardne EURO palete ili se zaboravlja visina palete. 

  6. Poverenje: Svi magacini na našoj platformi su ozbiljne kompanije koje žele da pomognu i zato zarade nešto novca. Kada svoj teret predate u magacin , predajete i kontrolu, što zahteva poverenje. Normalno je da stvari krenu naopako, ali to ne bi trebalo da se dešava često?. Tu smo da se pobrinemo da sve prođe glatko!

  TREBATE POMOĆ?

   Email: support@storingcargo.com

   Telefon: (+386) 40 505 569