Kompanije koje iznajmljuju svoja skladišta preko StoringCargo-a

Više od 23+ srpskih kompanij iznajmljuje svoje skladište na StoringCargo

Registrujte i svoje skladište!

Često postavljana pitanja

Koliko vremena mi treba da se registrujem ako želim izdavanje magacina?

Obećavam vam da vam registracija vašeg skladišta i predaja skladišta neće oduzeti više od 4 minuta, jer je stvarno tako jednostavan.

Želim izdavanje magacina, koliko će me koštati?

Ne brinite, registracija skladišta je potpuno besplatna i već imate opremu, zar ne?

Kako funkcioniše iznajmljivanje skladišta?

Kada neko izvrši rezervaciju, dobijate e-poštu (i SMS) u kojoj imate opciju da prihvatite ili odbijete rezervaciju. Kada teret stigne, prolazite kroz proces „Započni skladištenje“, a kada se teret preuzme, prolazite kroz proces „Počnite otpremu“.

Koliko mogu da zaradim ako iznajmim skladište?

Ako ste zainteresirani za izdavanje magacina možete zaraditi od nekoliko stotina do nekoliko hiljada mesečno. Zavisi od niza stvari, npr. cenovnik, lokaciju i vreme odgovora. Važno je napomenuti da sami određujete cenu skladišta.

Ko mi plaća i kada ako izdam skladište?

Mi (StoringCargo) plaćamo troškove skladištenja vama (skladištu), a kupac plaća nama. Ovo garantuje da ćete dobiti 1000% svoje zarade. Kada završite rezervaciju, dobićete uputstva za fakturisanje. Vi kreirate fakturu za nas i mi vam odmah plaćamo. Na ovaj način je izdavanje vašeg skladišta potpuno bezbedno.

Zainteresiran sam za izdavanje magacina, ali koje će biti moje obaveze?

U poslednjem koraku procesa rezervacije, moraćete da preuzmete odgovornost za bezbednost tereta i, ako želite, dodate skeniranu polisu osiguranja. Kao i svi drugi, i mi moramo da brinemo o našim klijentima i da se pobrinemo da njihov teret bude u dobrim rukama.

Kliknite OVDJE za izdavanje magacina BESPLATNO!

Ako imate pitanja oko izdavanje magacina kontaktirajte me i rado ću vam pomoći ?

Alternativno, možete me pozvati na (+386)40 505 569.

  „Već oko 6 meseci izdajem prazan prostor u svom magacinu i novac koji zaradim na platformi može da pokrije celokupnu mesečnu cenu skladišta. TOP!!!“

  Jovan, stolar u Beogradu

  Ko smo mi?

  Mi smo startap tim koji revolucioniše svet skladišta kroz promene. Pomažemo kompanijama da pronađu skladišni prostor ili iznajme svoj slobodni prostor I digitalizujemo ceo proces.

  Naš tim se sastoji od 5 članova.

  David je naš capo di banda, Maja 1 vodi računa o našim društvenim mrežama, Maja 2 vodi naš e-mail marketing, a Maša i Mario se brinu o korisničkoj podršci.

  Više o nama

  GDE su nam potrebna skladišta?

  Svuda! Potrebna su nam skladišta u svim regionima Srbije(od velikih gradova – npr. izdavanje magacina u Beogradu, do skladišta u selima – npr. magacin u Amerić). Često me pitaju: „Mogu raditi izdavanje magacina, ako živim na selu, van grada?“. I naravno odgovor je „Da!“ Ponekad klijentu treba skladište koje nije u centru grada jer je pristupačnije.

   

  KOLIKO prostora za skladištenje tražimo?

  Što više imate, to bolje. Nemamo specificiranu minimalnu i maksimalnu skladišnu površinu koju možete iznajmiti, stoga možete kliknuti na „izdavanje magacina“ i ponudite samo 1 m2 ili nekoliko tisuća m2 vašeg skladišta.

   

  KOJE vrste skladišta su nam potrebne?

  SVE! Najbolji način da to opišemo je da tražimo skladišta sa četiri zida i krovom. Potrebni su nam svi tipovi skladišta: od otvorenog do natkrivenog, to može biti skladište sa kontrolisanom temperaturom, skladište paleta, akcizno skladište, carinsko skladište, ADR skladište, malo skladište (kliknite: „Iznajmite malo skladište“, a veća garaža itd. Važno je samo da imate viljuškar!

  Preuzmite besplatni vodič za registraciju skladišta na StoringCargo.

  Unesite svoju e-poštu i preuzmite uputstvo ODMAH ⬇


   Maja StoringCargo

   Maja K.

   – vaša pomoć pri registraciji

   Email: support@storingcargo.com

   Telefon: (+386) 40 505 569